lørdag 24. desember 2011

GOD JUL!

Med ikke alt for store barn i hus, blir det ikke så veldig sent på julekvelden. Vi har vært hos mine foreldre og spist deilig julemiddag og pakket opp et helt fjell med julegaver. Fornøyde både små og store!

Selv fikk jeg 3 inspirasjonsbøker om scrapbooking, to blad av et trykk, gavekort på 2000 kroner (!!) på Unik Hobby, min lokale hobbybutikk, og heldigvis en favorittbutikk også. Pluss en kjempefin kommode med små skuffer til å ha scrapbookting i. Pluss en hel del annet, ikke scrappe-relatert.

Jeg er litt irritert på eg selv som ikke fikk scrappet halvparten av det jeg hadde ment i gaver og kort i år. Så neste år skal jeg lage julekort jevnlig, så slipper jeg stresset rett før jul. Det fungerte dårlig, gitt!

Men noe ble det.

Her er de tre julekalenderne jeg lagde til ungene i år. Stor suksess!I skuffene var det litt godteri i noen skuffer, aktiviteter vi gjorde sammen med ungene noen ganger, og andre ganger lå det en lapp som fortalte hvor de kunne finne en pakke (som var litt større enn en fyrstikkeske).

Alle kalenderne er laget med papirer fra Maja Design. Håndtakene er fra Kort og Godt, gutten med snøballen er et ministempel fra Bildmålarna. Hjertedies som jeg har embosset, snøfnugg-punch fra MS, halvperler, glitterlim, thickers, hjertestempel fra NSS, pepperkakemann og pepperkakeformer (husker ikke produsent), stjernedies fra Spellbinders.

2 kommentarer:

  1. Nydelige adventskalendere du har laget, så jeg skjønner godt at disse ble suksess! Jeg prøvde meg på en sånn selv for første gang i år, og der blir helt sikkert flere, for den var gøy å lage!

    Heldige du som fikk gavekort hos Unik hobby, da, det er en av mine favorittbutikker på nett. Jeg håper jeg får besøkt selve butikken snart også (selv om lommeboken min ikke er like ivrig ;-)

    Ha en flott 1. juledag!!

    SvarSlett
  2. Oh my, these look fabulous! Lots of time and effort went into these I can tell. Thanks for sharing.

    SvarSlett