lørdag 31. desember 2011

Mitt hobbyrom

Nå er det omtrent 8 måneder siden jeg ble angrepet av scrappesyken (må ikke forveksles med skrapesyken, da eneste symptom på scrappesyken er slunken lommebok og limrester på fingertuppene).

Tenkte å feire året da jeg ble en scrapper med å vise frem "hobbyrommet" mitt, og hvordan det ser ut etter 8 mnd med dilla.

Det er ikke et flott rom slik jeg ønsker meg, men det fungerer! Det er et rom i kjelleren som hadde en ledig vegg. Fordelen er at vaskerommet er vegg i vegg, så nå husker jeg å vaske klær før noen spør "HAR JEG INGEN REN BUKSE?!?!". Bakdelen er at jeg har julepynt på høyre side, jakker og annet småplukk på venstre side, og bak meg er det mest det jeg vil kalle... rot og ting som faller under kategorien "kjekt å ha" - i følge min mann.

Også har jeg godt selskap av familiens kanin. Han er nok veldig glad for at jeg har begynt med hobbyen, for nå får han hoppe rundt i kjelleren hver gang jeg klipper og limer. Godt med litt selskap også :)

Men nå - bildene! Og det ble en del bilder...

I anledning Promarker Norge sin første utfordring som kommer i morgen kl. 09.00, har jeg laget et nytt promarker oppbevaringssystem. Må ha orden i sakene når jeg skal delta på promarker-utfordringer! Jeg finner ikke igjen bloggen jeg ble inspirert av (beklager), men jeg har så og si kopiert idéen. Det eneste er at de hadde brukt en DVD-hylle og fikk plass til 11 promarkere på en rad. Jeg har brukt en CD-hylle og fikk dermed plass til 7 på rad. "Holderne" er A4-ark (160 grams) som jeg har brettet slik at tusjene ligger i ro selv om jeg ikke har alle på hver hylle enda. De runde klistremerkene på enden er kjøpt på nettsiden hos Letraset. 

Fargekartet under tusjene lagde jeg i word som en tabell, og printet ut på Letraset sitt 270 grams papir. Da ser jeg også korrekt farge på det papiret jeg bruker til vanlig. 

Punchene mine, stablet på en hylle over skrivebordet.

Båndene mine. Oppbevares i blanke plastkrukker fra Panduro.

Min kjære Cuttlebug

Noe av mønsterpapiret og kartongen min

To sortimentskap fra Biltema, hvor jeg oppbevarer noen av blomstene mine, perler, doilies, pins, og en del annet smått.
Oppå det ene skapet ligger Tim Holtz Ink Palette, med mine distress ink refiller som jeg har begynt å male med.

ved siden av punchene på hylla, har jeg et sortimentskap med noen blomster, jump rings, knapper og diverse annen pynt. Den grønne er crop-a-dile, og de to blå boksene er der jeg har mesteparten av charmsene mine.

 Her oppbevares stempelputer, diverse glitter og akrylmaling
Her er permene mine med umonterte stempler. Disse skal snart byttes ut med hvite permer, og dessuten blir det flere. Jeg har nemlig en hel skuff med umonterte stempler som jeg ikke har sortert og satt på plass enda. Inni permene er det laminerte A4-ark, hvor jeg stempler motivet på, og klistrer stemplene på baksiden.

 Oversiktsbilde. I den hvite skuffeseksjonen som synes under skrivepulten har jeg glitterlim, liquid pearls, crackle paint, Tim Holtz sissix dies, diverse Tim Holtz pynt.
I sticker stadiumen har jeg perler, brads og alfabet. Kan såvidt skimte bokhyllen helt til høyre, og permene med stempler. I hylla under stemplene, ligger CD-vesken med alle diesene mine, samt noen små plastkrukker med brads. I hylla under der igjen har jeg de arkene jeg bruker når jeg fargelegger (Letraset og Canson).
I kommoden til venstre har jeg to fulle skuffer med blomster, mine distress ink refillers og blader.
I kommoden som såvidt kan skimtes til høyre (den som pappesken står på), har jeg embossingutstyret mitt, de forskjellige typene lim jeg har, embossing foldere, ostekluter, og en del annen pynt og stæsj. 
Bak stolen kan det så vidt skimtes en arkivboks fra Staples, hvor jeg oppbevarer julearkene mine. Siden av der kan det skimtes en pappeske med et kaos av restepapir. Bak der igjen en ny pappeske med monterte stempler og embossingfoldere (fordi jeg ikke har ryddet den pappesken enda...)
Og her er da scrappe-selskapet mitt, på full fart ut av buret for å hoppe litt rundt og drive ugagn. 

Det ble et laaaangt innlegg, mange bilder, og en liten rundtur for å se hvordan jeg har det når jeg lager kort. Litt morsomt å spare på, og se om det vil skje noen endringer i 2012 :)

3 kommentarer:

 1. Sitter her og koser meg litt på nettet mens mannen lager nyttårsmiddag, heldige meg :-)

  Hobbykroken din ser veldig hyggelig ut, og koselig selskap du har der, da! Veldig strukturert og oversiktlig, akkurat som ingeniører trives med (er siv. ing selv :-)

  Det er helt umulig å se at du bare har holdt på med dette i 8 måneder, og det blir veldig spennende og hyggelig å følge deg videre!

  Nå begynner kongen å tale, så riktig godt nyttår, kanskje vi ses i løpet av året?

  Klem fra Anne

  SvarSlett
 2. Så koselig, Anne! Tusen takk :) :) Hmm.. har jeg skrevet at jeg er ingeniør? Jeg er ikke det, jeg har en mastergrad i økonomi, men på grunn av en hel del tilfeldigheter, sitter jeg nå i en ingeniørstilling. Men ja, jeg er egentlig strukturert som bare det. Liker system og orden (er bare for lat til å gjennomføre det hele tiden, hehe).

  Og ja, det hadde vært så koselig å treffes i løpet av året!!

  SvarSlett
 3. Haha, er det sånn det henger sammen, jeg var helt overbevist om at du var ingeniør, men du har helt sikkert sagt at du sitter i en ingeniørstilling :-) Men det er uansett lett å se at du har ordenssans!

  SvarSlett